keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

RW My heart just gave up

Minnie. Talliin muuttaa TAAS uusi poni, Welshponi sektio B Tamma. Minnie on 6 vuotias. Nyt en ala enempää tietoja kertomaan, koska ne näätte hevoset-sivulta :D

Minnien vaihdoin siis Repeen. Minnie muuttaa samasta kodista mistä Kasi tuli, minne Hop lähti ja Repe lähtee. Minniellä ajattelin hypätä paljon ja harjoittaa kouluun. Maastoon lähtiessä luultavasti otan Minnien mukaan :) Vaikka Hop ja Repe lähtivätkin uuteen kotiin, niillä oli silti tunnearvoa. Nään Repeä ja Hoppia sitten kun siellä kyläilen ja molemmat ovat tulossa takaisin jos Ronja ja Noora ovat niistä luopumassa.

En pidä tät otsikosta huolimatta Minnie-painotteisena, vaan kerron myös päivittelyjä.
Roxy lähti viimeviikolla postiin, eikä ole vielä tähän mennessä (Keskiviikkoon) ilmestynyt postilaatikkoon. Repe oli vähän päälle viikon kesäkodissa (kyllä, tosi lyhyen ajan) ja huomenna lähdemme sitä Tarvasjoelta hakemaan, mahdollisesti sillä vielä ratsastan ennen sen lähtöä, (lähtee siis huomenna muutaman tunnin haun jälkeen, Minnie tulee) Minniellä tulee mukaan loimi, riimu ja suitset. Repen mukaan lähtee riimu, suitset ja 2 loimea.

Tässä lähiaikoina olen liikutellut melko paljon hevosia. Parina päivän äjuoksuttanut Hessua, (käyttäytynyt erittäin "Huonosti" :D)  ja käyttänyt sillä apuohjia. Parempaan suuntaan menossa :) mutta juoksutus on tehonnut. Olen myös hypännyt Kasilla 50-60cm rataa ja yksittäistä, pienempiä myös. Oodilla ja Dustilla mennyt koulua trampalla (Vihdoinkin kun alkaa olla kunnon tramppa säät) kun meillä trampan kohdalla on päivisin varjoa, jolloin on mukava ratsastaa, kun taas kentälle porotta aurinko kuumimmillaan kun sattuu olemaan hyvä aika ratsastaa :D kahden kaverini kanssa hyppäsimmä vain 2:en esteen rataa, Kasilla, Hessulla ja Kaverin omalla ponilla Viivillä, joka on ollut aikaisemmin meidänkin tallillamme :) päätimme itse ratamme ja esteiden korkeudet.

mulla ei nyt kauheasti kirjoittamista ole, mutta blogi  postauksia saa ehdotella! :) varustepostaus on edelleen tekeillä. :) -Jensku ☺


Kuvaa kevätkauden avajaiskisojen myyntipöydistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti