lauantai 4. kesäkuuta 2016

Roxy+Päivitystä

Eli nyt kun kesäloma alkoi, niin voin vähän kirjoitella useammin :) mutta siis kaikkea on taas kerran tapahtunut, esim. Talliin on muuttanut uusi hevonen Mikki(Ver De Mickey Butch), tilauksena kaveriltani kopio oikeasta hevosesta. Mikin tiedot ovat Hevoset- sivulla toisiksi viimeisempänä. Myös talliin on pian muuttamassa Welsh mountain  A, kenttäratsu Roxy. Pidemmältä nimeltä Cas Rocket Queen.  Sen pikku tamman ja Mikin (Tietysti muidenkin hevosten!) elämää voi seurata meidän instasta (@khtskyline). Roxyn vaihdoin siis yhteen kirjavaan casanenten kanssa, mihin hän tykästyi, ja itse tykkään Roxysta tosi paljon!
Koitan saada tehtyä ehkä mahdollisesti sen uuden videon youtubeen ratsasteluista kaverini kanssa viime viikolla. Oon vaan toooosi iloinen et kesäloma alkoi! nyt ehin puuhastella kaikkea kivaa ponien kanssa.
Tästä Roxysta kuva: (c) Casanente
Roxy ei ole vielä saapunut talliin, mutta toivottavasti saapuisi ensiviikon alussa (vko 23) (Nyt on la) Luulen että Roxysta tulee hevonen jola kisaan/treenaan paljon kunhan vaan siihen ensin tutustuisin :D. Oon laittanu kaiken jo valmiiksi sitä varten: Karsina puruineen, ruokineen ja loimen kera, harjapakki harjoineen, kampoineen yms. ja riimun ja suitsien teko tavaratkin ovat valmiina sängyn alla odottamassa että niille tehdään jotain xD ehkä oon vähän innoissani, myönnän...
Roxyn varusteväriksi päätin lilan, kun sitä ei vielä ole. (Heta korjauksessa, eli sillä ei ole enää sitä väriä)mut nyt meen siivoomaan tallia ja oon varmaan koko illlan tallissa : D heips!
 - Jensku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti