torstai 14. toukokuuta 2015

Uudet tolpat ja ratsastusta 5.5!

Piti tämä postaus tehdä jo aikaa sitten mutta en ole ehtinyt joten koitan nyt kuvien avulla muistella mitä tuolloin tehtiin.

Eli varustettiin ponit sisällä kun ajateltiin ratsastaa. Kun sitten päästiin ulos niin tajusin että hei me tarvittais uudet tolpat. No kysyttiin sitten iskältä saadaanko käyttää puuta ja työkaluja ja suostumuksen jälkeen etsittiin vasarat, naulat, sahat, sahaustuet, sopivan kokoiset lankut, kynät ym. ja ruvettiin hommiin. Ensin jouduttiin miettimään kunnolla mistä pitää aloittaa ja miten pitää toimia mutta oikeastaan tolpat olivat aika helpot. Iskä tuli joissain vaiheissa antamaan vinkkejä ja työ sujui ripeästi. Mä toimisin naulapuolella ja jensku sahas. pian oltiin jo saatu ekat tolpat kokoon ja mä sitten testasin niitä. Testaus venyi vähän pitkäksi ja jensku joutus tekemään toiset tolpat yksin :D no ei siitä enempää.


 



Jensku sahas noita klapeja vähän liikaakin :'D

Huomatkaa tosi taiteellisesti aseteltu nenäliinapaketti :)

VALMIS!
Aloitettiin sitten verkkaamaan hepat. Mentiin verkaks vähän kaikenmoista. Sitten ku hepat oli lämmennyt hypittiin innaria. Jenskulla oli aluksi vähän ongelmia esteitten välissä mutta kyllä se sitten alkoi sujumaan. Mulla taas oli ongelmana että hessu kieltäytyi alussa koko ajan koska jensku oli naurattanut mua niin etten pystynyt hyppäämään.





Repesin

Repesin

Koitan keskittyä etten repeis


Repesin

En revenny mut oli joku muu ongelmana


 
Vielä pientä koostevideota:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti