keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Infoa ja uutta ulkoasua!

Päätin nyt infota vähän semmoisesta asiasta kuin meidän tallin asukkaat! Tosiaan heppoja on nyt lähtenyt ja tullut; Nakke lähti, Samu tuli ja lähtee, Hop tuli kun Jensku vaihtoi Betin siihen, Eve lähti ylläpitoon ja luultavasti ylläpitäjä ostaa sen ypn kautta, Solana lähtee...

Myytiin heppoja lähinnä koska halutaan keskittyä muutamaan ja antaa niille paras mahdollinen koti. Mulle tulee kyllä vielä jossain vaiheessa uusi kisaheppa koska nyt mulla on vain Dust ja Wirva ( ja ypssä Hessu ). Even myin koska se ei enää kiinnostanut niin paljon ja oli mulle liian pieni.

Kesällä ois tarkotus tehä kumpaankin talliin kunnon karsinat ja nyt ei koidu niin paljon vaivaa kun koppeja tarvitaan vähemmän. Varusteitakin on helpompi tehdä kun niitäkään ei tarvita monelle.

Hevosten myynti tarkoittaa myös vähemmän rahan kulumista nimittäin ruokaa, heinää, puruja, kankaita ym. kuluu vähemmän eikä niitä tarvitse ostaa koko ajan. Aiemmin ongelmana oli se että kaupassa käytiin vähän väliä ja rahaa ei riittänyt kaikkeen.

Myös tila ja aika lisääntyy. Tarhoja ei tarvita niin paljoa ja tallissa on tilaa muillekin kuin karsinoille. Kaikille poneille riittää ratsastus- ja hoitoaikaa enemmän.

Tässä pitkä perusteluni hevostemme myymiseen. Tästä ymmärtää kaikki hyvin että miksi emme halua paljon heppoja ja myymme niitä välillä jos niitä on taas päässyt kerääntymään liikaa. :) Koitan nyt sitten päivittää Hevoset-sivun ajan tasalle.

No niin nyt sitten siihen ulkoasuasiaan! Muutin nyt ulkoasua keväisemmäksi ja jos hyvin käy tämä ulkoasu pysyy ehkä kesän loppuunkin täällä blogissa.

vanha banneri
uusi banneri




Vanhempia bannereita löytyy aiemmista ulkoasupäivittelypostauksista!

Olen suht tyytyväinen uuteen banneriin ja kyllä ne taidot koko ajan paranee. Hoksasin nyt myös tuon tekniikan missä tuo kuva  ja teksti menee bannerin taustan yli. Tekstissä kyllä kesti mutta sekin onnistui :D

- Emppu

Ps. Mulla on tulossa video youtubeen mutta ei kyllä ole läheskään valmis  vielä :'D sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti