tiistai 7. heinäkuuta 2015

URL-näyttelyt!

Nyt järjestetään URL-näyttelyt! Näyttelyitä järjestetään paljon Instagramissa ja myöskin foorumilla mutta en ole kyllä kuullut että blogissa tämmöistä olisi koskaan järkätty joten tässä sitten tulee. Osallistuminen on helppoa; seuraa vain oheisia ohjeita ja olet mukana.

Osallistumisohjeet:

  • Osallistuminen tapahtuu sähköpostilla (jos et omista sähköpostia, et valitettavasti voi osallistua) Laita hyvä kuva s-postiosoitteeseen khtskyline@outlook.com ja täytä viestiin tämä kaavake:
Hevosen nimi(pelkkä virallinen nimi):
Hevosen rotu:
Sukupuoli:
Omistajan nimimerkki:
Omistajan Instagram-käyttäjänimi(jos on):
Tallin nettisivu/blogi(jos on):

  • Kuvan tulisi olla selkeä ja hyvä laatuinen. Hevosella ei saa olla varusteita päällä ja kuva tulee olla otettu sivusta päin. Hevosen pitää erottua taustasta kunnolla.
  • Kun olet lähettänyt kuvan, odota että lähetän sinulle viestin "Hyväksytty". 21.7.2015 eli kahden viikon päästä valitsen 3 parasta oria/ruunaa ja 3 parasta tammaa. Sitä seuraavana päivänä eli 22.7.2015 kerron kummankin luokan voittajan.
Palkintona on hevosen arvostelu sähköpostiisi ja jos olet Instagramissa, teemme @khtskyline käyttäjällemme sinulle shoutin joka on 3 päivää tilillämme. Myöskin kerromme tallisi nettisivun/blogin osoitteen voittajanjulkistamispostauksessa.

Huom! Järjestetään vain jos vähintään 6 osallistujaa kummassakin luokassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti