sunnuntai 6. elokuuta 2017

Keppihevoskerho?

Mulla on ollu suunnitelmissa jo jonkin aikaa, perustaa keppihevoskerho. Kuulun 4H kerhoon, jonka kautta pystyisin sen perustaa. Tätä on olisin tekemässä yksin, vaan perustettaisiin Fian kanssa. Mulla on pyörinyt siitä erilaisia visioita ja ideoita. Se olis kivaa vapaa-ajan vietettä, josta saatais ehkä jopa vähän rahaa. Jos tää keppihevoskerho ei toteudu, keppihevosyritys olis toinen, johon käyn 10 tuntia koulutusta, jonka jälkeen voisin sen perustaa. Mutta ensisijaisesti tämä kepparikerho. Se ois suunnattu vähän pienemmille, täältä Paimio-Sauvo alueelta. Suunnitelmana olis, että siellä ratsasteltaisin, tehtäisiin keppareita/varusteita, me pidettäis teoriaa eri kepparijutuista, ja mietittäisiin asioita eri näkökulmista, mutta se saattais olla pienemmpille tylsää, ni siihen vois liittyä joku pieni juju, ja esimerkkiä konkreettisesti. En oo oikeen kunnolla vielä suunnitellut, mutta jotain hauskaa siellö kuitenkin tehtäisiin, tietenkin toiveiden mukaan.
Aijon muutenkin suurentaa reilusti kht Skylinen toimintaa, tuntien-, valmennusten-, ja myynnin kannalta.  Tämä tarkoittaa myös sit sitä, et blogi muuttuu oikeesti aktiiviseks, ja päivittelen tänne kuulumisia, ja muutenkin teen erilaisia postauksia. Blogin banneri tulee muuttumaan, nimi pysyy ehkä kht Skylinen elämää, tai sitten siitä tulee pelkkä Ponitalli Skyline tai Ponitalli Skylinen elämää. Kaikenlaisia vaihtoehtoja on, mutta valinnan vaikeus on suuri.

3.8, torstaina kisattiin Vakehan Mestaruudet. Itse kisasin tyylimestaruuden, jossa pääsin toiselle sijalle!  Vuoden estemestariksi pääsi Ronja, ja koulumestariksi Fia. Vakeha championseissa oli päälle 30 ihmistä, ja ne kisattiin turussa. Sain myös tsemppari palkinnon! Kisoissa oli monia asioita joihin
piti vähän improvisoida, mutta kaikesta selvittiin kunnialla! Tuotto oli suuri, jolla katetaan myös ensivuoden mestaruudet aikalailla. Vakeha Championsien jälkeen oli myös Fa Championship, jossa kisasin tyyliluokan "Perfect Shot." Sen kisasin Noyalla, ja todella suurella yllätyksellä siitä luokasta tuli voitto! Kisasin tuon lisäksi myös 50-60cm aikaluokan, joka ei mennyt omasta mielestä kovin hyvin, siitä ei sijoitusta tullut.  Tänään ois ollu tarkotus mennä fhl championseihin, mutta ei sitten lähetty Fian kanssa sinne. Vaan jäätiin tänne Fialle, ja ollaan tehty ruokaa ja oltu vaan, pisn katotaan leffaa, ja tänään ois tarkotus tehä myös Meadowcreekranchille uudet nettisivut! Huoh, pian alkaa koulu, muttei vielä, joten kaikki ilo irti vielä viimeisistä lomspäivistä! Ainiin, Mun ja Janin Kisat on tulossa 26.8, paimiossa. Siellä on pari luokkaa jo täynnnä, mutta ei kaikki, joten osallistumaan vaan! Osallistuminen instagramissa käyttäjälle @ecsl.champions , jokaisen luokan omaan kuvaan. Varasijalle voi ilmoittautua. Mutta tosiaan, blogi postaus-ideoita voi ehdottaa, ja instassa niitä vielä kysynkin, koska veikkaan ettei näitä moni lue. Mutta tosiaan mun ig: @khtskyline ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti